Drept de retur
Ai 14 zile drept de retur fara explicatii
Livrare rapida din stoc
Livram Gratuit comenzi peste 400 Lei
Cauta..

FAQ

Mai jos am selectat cateva intrebari legate de produsele si serviciile oferite. Daca nu ati gasit raspunsurile dorite va rugam sa ne contactati.

Daca continutul pre-incarcat nu este potrivit pentru copilul meu, il pot modifica?

Da desigur. Iepurasi Alilo sunt compatibili sa ruleze fisier media in format .mp3. Puteti copia propriile fisiere de pe computerul d-voastra pe cardul micro SD incorporat utilizând cablul USB furnizat sau un cititor de carduri de memorie. Pentru mai multe detalii va rugam sa urmati instructiunile din manualul de utilizare.

Este Alilo compatibil cu fisiere audio iTunes?

Iepurasi Alilo sunt compatibili cu formatul .MP3.Muzica de pe iTunes este obicei AAC. Astfel preluata ar trebui sa fie convertita.Din fericire exista multe posibilitati de conversie disponibile pe internet.Utilizati unul dintre aceste convertoare pentru a crea fisierele compatibile Alilo.

Se conformeaza Alilo standardelor de siguranta?

Da. CFR 47 FCC part 15 Subpart B, ASTM F963-11, CPIA section 108, 101(f)(1), 101(a)(2), US California Proposition 65 and EN50419:2006.

Pot incarca iepurasii Alilo prin USB?

Da, dar asigurati-va ca incarcarea nu ureaza mai mult de 4 ore.

Pot conecta casti la iepurasul Alilo?

Nu. Alilo este o jucarie. Chiar si asa, iepurasul doreste sa impartaseaca muzica sa cu toata lumea.

Pot configura o anumita ordine de rulare a fisierelor, cantece/povesti?

Da. Continutul va fi rulat in ordinea in care a fost copiat pe cardul de memorie. Daca doriti o anumita ordine de rulare, asigurativa de acest lucru la copierea continutului pe cardul SD (sa le copiati unul dupa altul).

Cat de rezistenti sunt iepurasii Alilo?

Alilo sunt creati dintr-un plastic ABS, foarte resistent, asemeni celui de la LEGO. Avem incredere ca el nu se va distruge usor, excluzand cazurile de intentie.

Ce ar trebui sa fac in cazul in care iepurasul meu nu mai functioneaza?

Asigurati-va ca bateria este complet incarcata si cardul de memorie este montat corect . Daca constatati ca iepurasul d-voastra tot nu functioneaza va rugam sa ne contactati. Produsele Alilo vin cu garantie de un an, iar in cele mai multe cazuri ele pot fi reparate.